Ejendomsservice i Rødovre, Kastrup og resten af København

Lad Det Rene Vandvid stå for din ejendomsservice – vi har ekspertisen

Lad os aflaste med ejendomsservice

I dag har viceværten i boligselskaber og ejendomsselskaber mange opgaver, de skal løse i løbet af en dag, og oftest tager administrative opgaver en god del af tiden. Så kan det gå udover rengøringsopgaverne og medføre utilfredse beboere. Det klares nemt ved at lade Det Rene Vandvid hjælpe med din ejendomsservice.

Har du problemer med at nå trappevasken i de ejendomme, der skal passes? Ofte bliver netop rengøring og trappevask på fællesområder nedprioriteret, for nullermænd og skidt og møg står jo ikke og kalder. Men det er en dårlig idé, for skidt og affald i en opgang kan udgøre en sundhedsmæssig risiko, når bakterier får lov at trives. Samtidig kan ældre beboere falde i bunker af affald.

Ejendomsservice betyder også glade og tilfredse beboere

Ikke mindst i de køligere måneder slæbes der meget snavs og skidt med ind udefra. Og beboerne forventer en pæn og ren trappeopgang, nu de har betalt huslejen.

Lad Det Rene Vandvid stå for din ejendomsservice og undgå stress, klager og sure beboere. Vi efterlader det rent og pænt, så alle er glade og tilfredse. Ved ejendomsservice forstår vi så rent, som var det dér, vi selv boede – vi gør også rent under måtter og trapper og bruger altid rene klude til trappevask.

Rengøring af vaskerier er et andet område inden for ejendomsservice, som Det Rene Vandvid tilbyder at klare. Vaskerier er ofte et lidt forsømt fællesområde, hvor vi gerne står for aftørring, støvsugning og gulvvask, og hvad der ellers måtte trænge.

Kontorrengøring og vinduespudsning er også en del af vores ejendomsservice

Som ejendomsservice påtager vi os meget gerne kontorrengøring. Det giver glade og effektive medarbejdere og mindsker sygefraværet at have skinnende rene kontorlokaler. Kontorrengøring har vi stor erfaring med, og vi ved også, hvilke områder i lokalerne, der især kan trænge. Uanset hvor rent, der kan se ud, trives usynlige bakterier, hvis der ikke er rengjort. Det Rene Vandvid klarer din kontorrengøring med professionalisme og smil.

En anden af vores services inden for ejendomsservice er vinduespudsning. Vi pudser og polerer vinduer i opgange, kælderlokaler og alle fælleslokaler.

Ved fraflytning af lejeboliger sker det af og til, at boligen er i en stand, der kræver en grundig rengøring inden næste indflytning. Lad gerne Det Rene Vandvid klare selv vanskelige rengøringsopgaver – det ser vi som en naturlig del af vores opgaver inden for ejendomsservice.

Lad os hjælpe dig med ejendomsservice

Hvis du har behov for at få hjælp til en akut rengøringsopgave, så kontakt os og hør, hvad vi kan tilbyde af ejendomsservice. Vi laver gerne faste aftaler om kontinuerlig ejendomsservice, således at du ved, at din trappevask, vinduespolering eller vaskerirengøring er i trygge aftalte hænder.

Vi klarer ejendomsservice i Rødovre og København – ring og få gerne et uforpligtende tilbud på tlf. 50 67 82 11 – måske er vi lige ude at vaske nogle trapper, men så læg gerne en besked, og vi vender tilbage.

Bliv ringet op
pilen

Få et uforpligtende tilbud på rengøring i dag

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os nu

Vi står klar til at give dig et godt og 100% uforpligtende tilbud på din opgave - ring i dag!