Erhvervsrengøring i Rødovre og Kastrup – København

Glade og effektive medarbejdere trives bedst i et rent arbejdsmiljø – brug Det Rene Vandvid til din erhvervsrengøring

Gør det, du er bedst til – det gør vi med vores erhvervsrengøring

Når dine medarbejdere møder ind, skal de gerne mødes af skinnende rene kontorer og erhvervslokaler. Det sørger vi for med en effektiv erhvervsrengøring. Det bedste er, at dine medarbejdere slet ikke tænker over, om der er rent – fordi der er det. Som regel lægger man kun mærke til rengøringen, når den ikke er god nok. Det er vores fornemmeste opgave, at dine medarbejdere og kunder bare fornemmer, at lokalerne er rene, lækre og pæne. Så man har lyst til at være i dem, enten som medarbejder eller som kunde.

Det Rene Vandvid har stor ekspertise inden for alle former for rengøring, også erhvervsrengøring. Vi ved, hvor der er særligt behov for en ekstra indsats efter lange arbejdsdage, så lokalerne står fine og rene igen.

God erhvervsrengøring giver glade medarbejdere

Effektivitet i din virksomhed giver naturligt øget behov for rengøring, hvad enten det er på kontorer, i produktionslokaler eller i butiksmiljø. Vi ved af erfaring, hvor det værste skidt lægger sig, og har 100% fokus på at fjerne det igen og efterlade lokalerne lige så pæne, som vi selv ville ønske at arbejde i dem.

Du kan trygt lade os stå for din erhvervsrengøring – så kan du fokusere på det, din virksomhed er bedst til. Det gør vi nemlig.

Det kunne en erhvervsrengøring omfatte

Inden for erhvervsrengøring dækker Det Rene Vandvid alt, og kan blot nævne nogle af vores områder – detaljerne aftaler vi med dig med udgangspunkt i dine behov:

  • Daglig rengøring – aftørring, støvsugning, gulvvask, toiletter
  • Rensning af telefoner, computerskærme, tastatur
  • Oliering og polishbehandling af møbler
  • Linoleumsbehandling
  • Vedligehold af trægulve
  • Rensning af møbler
  • Hovedrengøring
  • Specialrengøring
  • Vinduespudsning

Mangelfuld rengøring kan i værste fald medføre dårligt indeklima og syge medarbejdere. Både skriveborde, telefoner og dørhåndtag er bakteriebomber, og da du ikke kan se bakterierne, er du nødt til at sørge for, at dit kontormiljø, produktionslokale eller butiksområde er gjort ordentligt rent, så alle kan trives der. Det er det, vi sørger for med erhvervsrengøring.

Bestil en erhvervsrengøring og lad os klare resten

Det Rene Vandvid udfører erhvervsrengøring efter dine ønsker og kun efter aftale med dig – både hvad angår rengøringsopgaver, tid og pris. En aftale er en aftale. Vi er fleksible og tilrettelægger vores erhvervsrengøring efter din kalender, brug af lokaler mm.

Kontakt os og lad os tage en snak om, hvilke ønsker du har til din erhvervsrengøring, så kommer vi gerne med et uforpligtende tilbud. Brug enten kontaktformularen her på siden, eller ring på tlf. 50 67 82 11 – måske er vi lige ude at gøre et kontor rent og lækkert, så læg gerne en besked, og vi vender tilbage.

Bliv ringet op
pilen

Få et uforpligtende tilbud på rengøring i dag

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os nu

Vi står klar til at give dig et godt og 100% uforpligtende tilbud på din opgave - ring i dag!