Privat rengøring fra Rødovre til Kastrup og hele København

Vi sætter en ære i, at du kommer hjem til et skinnende og velduftende hjem

Privat rengøring er også en tillidssag

Når du lukker Det Rene Vandvid ind i dit hjem, kan du trygt stole på, at vi behandler din tillid med største nænsomhed. Til gengæld lover vi, at vi gør dit hjem skinnende rent og velduftende med en privat rengøring.

I en travl hverdag er der meget at gøre, og rengøring kan let blive noget, man udsætter i hjemmet med sort samvittighed. Når andre opgaver kalder, vokser nullermændene, og rengøring bliver en stressfaktor og noget, man helst vil have overstået. Der er ingen grund til at gå og blive frustreret – vi tilbyder privat rengøring i Rødovre, Kastrup og København, fuldstændigt efter dine ønsker og behov.

Når du lader Det Rene Vandvid stå for privat rengøring i dit hjem, kan du trække vejret lettere helt bogstavelig talt. Et rent hjem er både en lise for øjet og godt for din krop. Det er ikke sundt at leve i snavs, ligesom bakterier og andre uvelkomne gæster trives bedst, hvor der ikke er rent.

Vi udfører privat rengøring præcis som du ønsker det

Vi tilbyder alle former for rengøringsopgaver ved privat rengøring, og kan blot nævne nogle – detaljerne aftaler vi med dig som kunde:

 • Aftørring af alle flader
 • Støvsugning
 • Gulvvask
 • Rengøring af badeværelser og toiletter
 • Rengøring af køkken, inkl. ovn, køleskab
 • Vinduespolering
 • Trappevask
 • Pudsning af glasoverflader
 • Afkalkning i bad og køkken efter behov
 • Rengøring i forbindelse med flytning

Har du andre rengøringsopgaver, evt. periodevis, kan vi naturligvis også påtage os dette. Tanken bag privat rengøring er jo netop, at du som privatkunde får klaret de rengøringsopgaver, du ikke selv når i hverdagen.

Ved privat rengøring er Det Rene Vandvid meget fleksible, så vi kan aftale rengøringstidspunkter og frekvens, alt efter hvad der passer dig bedst. Vi vil helst være som den hvide tornado – at du ikke lægger mærke til os, men straks bemærker, at dit hjem er skinnende rent og velduftende.

Bestil privat rengøring i dag og slap af fra i morgen

Når vi drøfter dine behov for privat rengøring, starter det med dialog, hvor vi sammen aftaler, hvilke rengøringsopgaver, du har behov for, at vi klarer, og hvor tit. Denne dialog fortsætter, således at du altid kan justere dine ønsker, hvis du har brug for, at vi tager os af en særlig opgave en af gangene. Og så kan det selvfølgelig altid aftales, at vi tager os af reel hovedrengøring eller andre større opgaver, når du har brug for det. Udgangspunktet er, at vi klarer det, du beder os om. Og at vi tydeligt ved, hvad dine forventninger er.

Vores stabile og loyale medarbejdere svigter ikke – en aftale er en aftale. Vi vil jo gerne kunne komme igen. Vi arbejder ved privat rengøring oftest i dit private hjem, og den tillid omgås vi med den største respekt.

Det Rene Vandvid har mange års erfaring med privat rengøring og heldigvis mange glade kunder. Så vi har travlt, men ikke for travlt til at komme ud og tale med dig om netop dit rengøringsbehov i Rødovre eller København. Vi giver dig gerne et uforpligtende tilbud, så ring og lad os komme ud og tale om privat rengøring i dit hjem. Kontakt os enten via kontaktformularen her på siden, eller ring på tlf.
50 67 82 11  – måske er vi lige ude at støvsuge hos en glad kunde, men læg gerne en besked, og vi vender tilbage.

Rengøring i forbindelse med flytning

Står du og skal flytte er vi behjælpelige med rengøring. Vi sørger for at du ikke skal bekymre dig om at komme helt ud i krogene når du enten skal flytte ud eller ind.

Bliv ringet op
pilen

Få et uforpligtende tilbud på rengøring i dag

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os nu

Vi står klar til at give dig et godt og 100% uforpligtende tilbud på din opgave - ring i dag!