Det Rene Vandvid - Dit rengøringsfirma i Rødovre i København

Ordentlig rengøring baserer sig på tillid og professionalisme – dét er Det Rene Vandvid.

Rengøringsfirma i Rødovre, som dækker hele København

Vi ved, at et rengøringsfirma især er en succes, når man kan se, hvis vi ikke har været der!

Når du vælger rengøringsfirma, skal du trygt kunne stole på, at vi lever op til dine forventninger og helst mere end det.

Det Rene Vandvid har mange års erfaring med rengøring hos såvel private kunder som hos erhvervskunder. Vi ved, at et rent hjem og et rent kontor giver livsglæde og arbejdsglæde. Og at du sikkert har en masse andre ting at bruge tiden på – og derfor har brug for os til at klare den daglige rengøring.

For Det Rene Vandvid er det en æressag at få lov at gøre dit hjem eller dine kontorlokaler skinnende rent. Som rengøringsfirma går vi ikke på kompromis med kvaliteten.

Vi er et rengøringsfirma der bruger knofedt, tillid og grundighed

Når du bruger os som dit rengøringsfirma, kan du være sikker på, at vores trofaste og stabile medarbejdere kommer som aftalt, og udfører den rengøring, vi har aftalt, til den aftalte tid og pris. Vores fornemmeste opgave er, at du kommer hjem til et skinnende rent og velduftende hjem eller kontor.

Som rengøringsfirma arbejder vi efter dine ønsker, da det oftest foregår i dit private hjem eller i din virksomhed. Ønsker du fx, at vi anvender dine rengøringsremedier til rengøringen i stedet for at medbringe vores egne, gør vi naturligvis det.

Vi kan i Det Rene Vandvid tilbyde alt inden for rengøring i dit private hjem eller i din virksomhed;

  • Almindelig daglig rengøring inkl. støvaftørring, støvsugning og gulvvask
  • Grundig rengøring af badeværelser og køkkener
  • Særlige ydelser som afkalkning i badeværelser og køkkener
  • Hovedrengøring
  • Trappevask
  • Vinduespolering

Har du særlige opgaver i specielle perioder, klarer vi som rengøringsfirma naturligvis også det.

Ring efter et professionelt rengøringsfirma – så kan du ånde lettet op

Vi udfører alt rengøringsarbejde efter aftale med dig. Inden vi starter op, aftaler vi præcist, hvad du forventer og tager udgangspunkt i, hvad dine rengøringsbehov er. Vi ved, at fra et rengøringsfirma har du brug for fleksibilitet, så vi kommer, når det passer ind i din dag og dine planer.

Vores rengøringsfirma Det Rene Vandvid ligger i Rødovre men dækker gerne hele København. Og kommer naturligvis ud og drøfter, hvad du har brug for både som almindelige rengøringsopgaver og hvis du i perioder har særlige rengøringsbehov. Vi har som rengøringsfirma fokus på, at du bliver tilfreds – ellers er vi det ikke.

Lad os give dig et uforpligtende tilbud på din rengøringsopgave – Kontakt os enten via kontaktformularen her på siden, eller ring til os på tlf. 50 67 82 11 – måske er vi lige ude at svinge støvekosten, men så læg gerne en besked, og vi vender tilbage.